Budapest Széll Kálmán tér 16.
+36 30 963 9195 Hívjon bizalommal!

Szolgáltatások

Kezdőlap / Szolgáltatások

Új Kiépítés


Manapság igencsak időszerűvé válik a régi nyílt égéstérrel rendelkező gázos vízmelegítő készülékek cseréje. A zárt égésterű készülékekre való átállás sokszor költséges, időigényes és legtöbbször fal bontásával járó procedúra.

Spórolja meg az új gázkészülékre, kémény átalakítására, gázvezeték felújítására elköltött rengeteg pénzt.

Spórolja meg a hosszú engedélyezési procedúrával és egymást követő építési folyamatokkal eltelt időt.

Bízza ránk hálózati meleg vízszolgáltatásának felújítását villanybojler beépítésével és legyen túl rajta egy nap alatt, hogy még aznap este meleg vízben fürödhessen ráadásul igen költséghatékonyan.

Keressen minket bármilyen Magyarországon forgalomban lévő villanybojler bekötésével, beüzemelésével.

Általunk kínált áraink tartalmazzák:
 • új villanybojler ára
 • új villanybojler házhozszállítása a megrendelt helyre
 • új villanybojler felszerelése
 • kémény nyílás lezárása előírások szerint
 • régi gázbojler leszerelése
 • gázcsap ledugózása
 • elektromos csatlakozás bekötése 2 méteren belül
 • új villanybojler bekötése a meglévő vízhálózatba
 • régi elbontott készülék elszállítása
 • kondenzvíz levezetése polietilén csővel
Rendelhető többletmunkák:
 • gázcső levágás és lezárása 5/4"-ig
 • elektromos hálózat bővítése a biztosítéktábláig, falon kívüli szereléssel új kismegszakítóval
 • elektromos dugalj kialakítása a készüléknél
 • kondenzvíz bekötése meglévő vezetékbe
 • nyomáscsökkentő beépítése
Minden típusú villanybojlert beépítünk!


Villanybojler Javítás Budapest


Villanybojlere meghibásodása esetén FONTOS hozzáértő szakembert hívni készüléke megjavításához, hiszen erősáramú készülékét nem szakmai kezek közé bízni akár életveszélyes is lehet.

Villanybojlere javításához szükséges a készülék elektromos kötésének ismerete és megfelelő vízszerelői alapismeretek is, ezért különleges szaktudást igényel. Amennyiben bojlere a következő tüneteket mutatja vagy gyanúsan szokatlanul üzemel a készüléke meghibásodott.

Csöpögő bojler:

A villanybojler alatt szokatlan nedvességet talál vagy a készülék alján lógó, csöpögő vízcseppeket lát. Ilyenkor fontos a készülék azonnali áramtalanítása mert ezzel megóvhatjuk bojlert a további meghibásodástól, zárlattól és áramütéstől is védjük a körülötte élőket. Ezt a konnektorból való kihúzásával vagy a biztosítéktáblán lévő megfelelő kis megszakító lekapcsolásával tudjuk megtenni. Ezután hívja szervizünket vagy keressen minket az elő chaten.

Nem megfelelő a víznyomás:

A meleg víz elapadása sok esetben nem a villanybojler hibája. Ilyenkor a vízhálózatban vagy a bojler alatt lévő szerelvényekben (nyomáscsökkentő, biztonsági szelep, sarokszelep, főelzáró) keresendő a hiba. Amennyiben ilyen jellegű meghibásodása van érdemes szerelőre bízni a hiba megkeresését és javítását így biztosan a megfelelő alkatrész cseréjét fizeti ki.

Világít a működést jelző lámpa de nincs meleg víz a bojlerben:

Sajnos ilyenkor a villanybojler fűtőszála hibásodott meg. Az ilyen típusú hibánál szükséges a bojler leeresztése és szétszerelése, hogy hozzáférhető legyen a fűtőszál. Ilyenkor a bojler vízkőtelenítését is érdemes elvégezni. Erről a Karbantartás pont alatt talál részletesebb információt.

Nem világít, nem fűt a villanybojler:

Amennyiben bizonyos az áramszolgáltatás meglétéről és ilyen típusú hibát észlel hívjon szerelőt a hiba megállapításához. Ezek sokszor márka vagy termék specifikus hibák amit Ariston, Hajdu, Bosch, Vaillant, Stiebel Eltron, Elnett, Atlantic és egyéb olasz készülék ismerete szükséges.

Melegvíz nagyon hamar elfogy:

Sajnos ez a merülő cső hibájára vagy helytelen vezérlés beállításra utal. Ilyenkor nagyon gazdaságtalan a villanybojler üzemeltetése. Érdemes minél előbb kijavítani a hibát. Bojlerem nagyon sokat fogyaszt vagy furcsa hangot ad melegítéskor: Ha ilyet tapasztal érdemes átnézeti, karbantartani a készülékét ezzel megelőzve egy váratlan hiba kialakulását.
Csere Villanybojler


Villanybojlere lecserélése szükségessé válhat, ha javíthatatlan vagy gazdaságilag nem megtérülő meghibásodás keletkezik készülékében.

Nálunk megrendelhet komplett bojlercserét ami tartalmazza az új bojler árát és a szerelési, szállítási költségeket is.

Mi teljes körűen és szakszerűen elintézzük Önnek bojlere cseréjét és akár a régi készülék elszállítását is vállaljuk.

Sajnos a villanybojler szigetelése veszélyes hulladék ezért a leadásáért fizetni kell így +5000 forint az elszállítás díja.

Bízza ránk bojlere cseréjét és rendelje meg tőlünk online chat-en vagy telefonon a következő árakon:


Karbantartás/Vízkőtelenítés Villanybojler


Villanybojlerét időszakosan vízkőteleníteni kell. Ennek sűrűsége függ a gyártó által előírt időtartamtól a garancia megtartása miatt, illetve a helyi adottságoktól , víz keménységétől.

Általánosságban két-három évente érdemes és ajánlott elvégezni ezt a műveletet készülékén.

A vízkőtelenítés során érdemes ellenőrizni a bojler védelmére szolgáló aktív anódot is. Elhasználódás esetén cserélni kell ezt a magnézium ötvözetből álló alkatrészt, hiszen az anód hiányában a többi alkatrészt (fűtőszál, tartály, talp, tömítések) kezdi el bontani a bojlerben keletkező elektrolitikus korrózió. Bojlerének vízkőtelenítése szükséges ha a következő jelekből valamelyiket tapasztalja:

A bojler egyre zajosabban fűt:

Ennél a jelenségnél a vízkő elkezdi körülölelni a fűtőszálat és ellepni a bojler alját. Ilyenkor a fűtőszál a vízkövet több mint 100 C-os hőmérsékletre fűti és ezáltal forralja a körülötte lévő vizet. Az ilyen magas hőmérséklet gyorsan kárt tehet a tömítésekben, tartályban.

Bojler alján csöpög a víz:

Szerencsés esetben az alaplaptömítés érett el a magas hőmérséklet miatt. Ilyenkor ennek cseréjével és a vízkő eltávolításával orvosolható a probléma.

Megemelkedett a villanyszámla:

Ugyancsak a vízkő felhalmozódására vezethető vissza hiszen a készülékben levő használati meleg vizet közvetetten fűti fel a fűtőszál így sokkal több energia szükséges előállításához.
Víz-fűtésszerelés


1991-től javítunk az épületgépész ágazatban ezért szaktudásunk nem csak a villanybojlerekre terjed ki. Amennyiben szeretné vízhálózata bármely részét ránk bízni mi örömmel, szakszerűen segítünk.

Legyen az egy kisebb hiba akár egy csöpögő csap vagy egy hibás wc tartály esetleg valamelyik elzárója nem működik Ön számíthat tapasztalatunkra és segítségünkre.

Ugyanúgy számíthat ránk beázásos, csőrepedéses problémáinál akár víz nyomócső vagy lefolyó esetleg fűtésrendszerén lévő meghibásodásról van szó. Fűtésrendszere karbantartásánál, szelepei javításánál cseréjénél, radiátor cseréjénél is keressen minket.
www.000webhost.com